Binnenschilderwerk

 

Voor de uitstraling van uw woning is goed binnenschilderwerk van groot belang. Goed binnenschilderwerk geeft uw huis een luxe en verzorgde uitstraling. Daarnaast draagt goed schilderwerk bij aan het voorkomen van calamiteiten, zoals houtrot en slijtage.

Kan uw huis wel een nieuwe lik verf gebruiken? Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij geven uw muren, plafonds, kozijnen, trap, vloer of badkamer een complete schilderbeurt van hoge kwaliteit, zodat uw huis er weer als nieuw uitziet.

Buiten schilderwerk 

 

Buitenschilderwerk is van groot belang als het gaat om de uitstraling van uw huis. Het buitenschilderwerk geeft uw huis een verzorgde uitstraling en het beschermt daarnaast uw pand tegen invloeden van buitenaf. Daardoor gaan tevens uw materialen langer mee.

Vindt u dat uw pand wel een frisse lik verf kan gebruiken? Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan!  Wij zijn gespecialiseerd in buitenschilderwerk. U kunt hierbij denken aan het schilderen van buitenmuren, kozijnen, deuren, wanden, schuren en schuttingen.

Onderhoudswerkzaamheden

Het is belangrijk om het schilderwerk van uw pand te blijven onderhouden. Achterstallig onderhoud van het schilderwerk, kan voor problemen zorgen, denk aan houtrot, en lekkages.

Daarnaast zorgt goed onderhouden schilderwerk voor een nette en mooie uitstraling van uw woning of pand

Wij zorgen ervoor dat het schilderwerk weer in goede staat wordt gebracht en ook in goede staat blijft.